Restaurant Sizzles – Apeldoorn

Elke dag VegaVrijdag

Een viergangenmenu (vegetarisch of veganistisch) voor € 34,50!

Smaak, originaliteit en gastvrijheid verzekerd.

• Locatie--
 

Klik naar:

Apeldoorn-omgeving

Restaurant Mediterrance – Apeldoorn

Aantrekkelijk geprijsd

Dit restaurant biedt een aantrekkelijk vegetarisch drie gangen menu voor € 17,50.

• Locatie--
 

De Boschvijver – Apeldoorn

Rust tussen oude eiken

In het prijswinnende Park Berg en Bos en minder dan 500 meter afstand van de bekende attractie Apenheul, ligt Café-Restaurant De Boschvijver. Met mogelijkheden voor gasten die smakelijk, vegetarisch willen eten.

• Locatie--
 

De Brugwachter – Apeldoorn

Stijlvol ingericht

Een restaurant met open haarden, veel ramen en een open doorgang naar het terras. U kunt er genieten van het unieke uitzicht over het Apeldoorns kanaal.

U heeft een vegetarisch hoofdgerecht voor 17,50.

• Locatie--
 

Auberge Navet – Apeldoorn

Een aangenaam restaurant

Dat zegt de gids Guide Rouge van de Michelin. Het restaurant met een landelijk karakter vind je in het voormalige tolhuis van 1843 dat in 1999 geheel werd gerenoveerd.

Een vegetarisch driegangendiner is 35,-.

• Locatie--
 

Aantrekkelijk
Hier vindt u de restaurants die aan de VegaVrijdag meedoen, met heerlijke en gezonde gerechten zonder vlees of vis. Elke vrijdagavond kunt er vegetarisch of veganistisch eten.
Bijna elke maand komt er een restaurant bij, de keuze wordt almaar gevarieerder.

VegaVrijdag
Altijd verrassend. Met een extra menu, gratis drankje of een zachte prijs. Vaak met biologisch geteelde groenten uit de directe omgeving. Eerlijk en heerlijk vlees-vrij dineren.
Over onze motieven, klik even door
(klik).

Startavond

Deze openingsavond is een klein feestje. Met een vol restaurant en een spreker/muziek als omlijsting, is elke startavond bijzonder. Vooraf reserveren is noodzakelijk, het voorkomt ook teleurstelling (klik).

In de media
VegaVrijdag staat geregeld in de krant en het initiatief is ook op de radio te horen (klik).

Uitnodigingen

Elke startavond krijgt extra publiciteit. Met posters, flyers, persberichten voor de krant en vaak ook via lokale radio. Er is een aantal posters op deze site geplaatst (klik).

Contact en reserveren
Als u meer wilt weten, klik dan even door (klik).

Apeldoorn-Omgeving.html

Twenty2 – Apeldoorn

Een avond (h)eerlijk genieten en onthaasten Twenty2 werkt met verse, pure en biologische seizoensproducten, die zoveel mogelijk uit de streek komen. ‘We zijn er trots op dat we al 5 jaar in het bezit zijn van een Bib Gourmand van Michelin voor onze uitstekende prijs-en-kwaliteit verhouding’ aldus de eigenaar. Twenty2 ontvangt u graag in hun sfeervolle monumentale pand in de binnenstad.

Een vegetarisch 3-gangen verrassingsmenu is er voor 29,-. Als 4-gangen 37,-.

• Locatie--


 

Gasterij Leienplein TienApeldoorn

De gasterij aan het Leienplein is deelnemer van het eerste uur met vegetarische kokkin Gemma. Er is een speciale vegetarische kaart en er wordt groentefriet geserveerd. Op vrijdagavond is er een speciale vegetarische verrassing (reserveren noodzakelijk) en het eerste drankje is van het huis als u een vegetarisch menu bestelt.

• Locatie--
 

Restaurant De Keizerskroon – Apeldoorn

Veel aandacht voor vegetarisch

In restaurant De Keizerskroon, gelegen vlakbij het Loo in Apeldoorn, wordt u door de chef-kok verrast. U vertelt aan het restaurant hoeveel gangen u wilt en welke ingrediënten niet gebruikt mogen worden. Vervolgens gaat de keukenbrigade aan de slag. Speciaal voor de VegaVrijdag krijgt u een vegetarisch of veganistisch viergangendiner voor de prijs van een driegangendiner. In de keuken wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande, regionale en producten uit het seizoen. De general manager is flexitariër en vindt het belangrijk dat er ook veel aandacht voor vegetarische gerechten is.

• Locatie--
 

Indiaas restaurant Moon Sky – Apeldoorn

Indiaas restaurant Moon Sky in het centrum van Apeldoorn was al zeer aantrekkelijk voor vegetariërs en veganisten; maar liefst een-derde van de kaart bestaat uit vegetarische gerechten en een flink deel is ook veganistisch. Elke vrijdag kunt u kiezen voor een vegetarisch/veganistisch 3-gangen menu voor slechts € 20,- en het tweede drankje is gratis.

• Locatie--
 
Apeldoorn-Omgeving.html